breko-golf-lichtgrijs-achtergrond3

  • 24/7 SERVICE EN ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING EN STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Nieuwbouw

BREKO is een allround scheepsbouwer. Wij bouwen binnenvaartschepen, duwbakken, kustvaarders en zeeschepen voor het transport van alle mogelijke ladingen. Dit doen we niet alleen, maar mét u: want samen staan we sterk!

Een bekende naam

Zeg ons wat u wilt en wij sturen u een oplossing op maat. Bij ons staat de klant immers centraal. Daarom zitten we al aan 150 bouwnummers sinds onze oprichting. We kunnen gerust zeggen dat BREKO in het ontwerp, de ontwikkeling en constructie van schepen een bekende naam is, zowel voor de binnenvaart als de zeevaart. We leveren vooruitstrevende en hoogwaardige schepen. Wie wil er nu geen BREKO-schip?

Perfecte samenwerking

Bij BREKO werken zorgvuldig gekozen leveranciers perfect samen met onze goed opgeleide vaklui. Ze zijn volledig gefocust op het leveren van maatwerk. U moet zich dus nergens zorgen over maken: wij leveren een vlekkeloze bouw, van A tot Z.

Klinkende naam - BREKO

Alles onder één dak

BREKO beschikt over alle denkbare voorzieningen, producten en diensten, nodig voor de bouw van schepen: een werfterrein van bijna twee hectare, ruime opslagcapaciteit voor materialen, een 160 meter lange afbouwkade waar meerdere schepen gelijktijdig kunnen aanleggen én een torenkraan. Met dit complete pakket zijn wij u altijd en overal van dienst.

Onze werf in Papendrecht is bovendien perfect gelegen: aan de Ketelhaven langs de Beneden Merwede, vlak bij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden Merwede).

"Onder Voorzieningen vindt u een overzicht van al onze producten en diensten."

diensten-breko-nieuwbouw-PSI-afbeelding-BREKO-PSI

Projectmatige aanpak

Bij nieuwbouw werken wij op basis van projecten. Onze aanpak ziet eruit als volgt. Wij adviseren, coördineren en organiseren onze werkzaamheden op basis van uw eisen en beperkingen betreffende kwaliteit en budget. Elk project wordt beheerd door een van onze gedreven en gespecialiseerde projectleiders. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt. U mag hierbij rekenen op tijdige en volledige communicatie, zodat u gedurende het hele project weet waar u aan toe bent.

BREKO is úw partner

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van een schip vertrekken we vanuit úw wensen. Op basis daarvan stellen wij een klantspecifiek plan, bestek en offerte op. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat u van ons een aanbieding krijgt op maat, met oog voor detail en speciale verzoeken. Zo vermijden we onaangename verrassingen wat betreft de uitvoering of het budget. Tijdens de bouw en de afbouw van het casco begeleiden wij u voortdurend. Als er een keuze moet worden gemaakt, dan overleggen wij die altijd eerst met u.

De gespecialiseerde kennis van onze vaklui, onze jarenlange ervaring en de voorzieningen die BREKO tot zijn beschikking heeft, zorgen ervoor dat u bij ons binnen het gestelde tijdsbestek een prachtig “BREKO-schip” kunt bouwen. Gooi de trossen maar los!

Met BREKO en PSI hebt u een compleet team van gedreven vaklui 24/7 tot uw beschikking, voor de juiste service.

Scroll naar boven