breko-golf-lichtgrijs-achtergrond3

  • 24/7 SERVICE EN ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING EN STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Onderhoud

Geen enkele schipper heeft er baat bij als zijn schip slechter presteert en te kampen heeft met diverse defecten. Voor een probleemloze vaart is goed en tijdig onderhoud dus van groot belang. BREKO voert totaalonderhoud uit van de boeg tot aan het achterschip. Met een goed onderhouden schip is het prettig varen!

Snel en vakkundig

Wij verrichten tal van werkzaamheden, op onze werf of bij u aan boord, zoals onderhoud van alle merken dieselmotoren, stuurwerken, hydraulische systemen, keerkoppelingen, ladingpompen, elektrische installaties of andere soorten onderhoud. Snelheid, vakmanschap, kostenbesparing en motivatie zijn hierbij onze troeven. Wij zorgen ervoor dat u doelgericht en doeltreffend wordt geholpen.

Alles onder één dak

Bij ons kunt u terecht voor zowel gepland als niet-gepland onderhoud. We doen het allemaal: een lampje in de stuurhut vervangen, een volledig stuurwerk vervangen, een schroef herstellen of vervangen... BREKO heeft de middelen, kennis en ervaring in huis om op elk gebied kwalitatief hoogstaand onderhoud te verrichten!

Werkwijze

U staat in direct contact met de projectleider. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en blijven de communicatielijnen kort. De projectleider houdt u constant op de hoogte van de vooruitgang. Als er een keuze moet worden gemaakt, wordt die altijd eerst met u overlegd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voorkomen we ongewenste verrassingen achteraf. Voor betrouwbaar vakmanschap moet u bij ons zijn.

diensten-breko-onderhoud-PSI-afbeelding-BREKO-PSI

Met BREKO en PSI hebt u een compleet team van gedreven vaklui 24/7 tot uw beschikking, voor de juiste service.

Scroll naar boven