breko-golf-lichtgrijs-achtergrond3

  • 24/7 SERVICE EN ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING EN STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Reparatie

Bij BREKO staat een gemotiveerd team van gedreven vaklui dag en nacht en zeven dagen op zeven klaar om uw continuïteit te waarborgen, op de door u bepaalde locatie.

Overal en altijd

Onverwachte reparaties kunnen bijna nooit op een geschikt moment worden uitgevoerd. Of uw schip nu in België ligt of ver daarbuiten, de servicetechnici van BREKO staan overal en altijd voor u klaar. Ook 's nachts en op feestdagen. Zij voeren reparaties uit bij u aan boord of op een van onze werven.

2overal-en-altijd-reparatie-breko-shipbuilding-and-repair-.jpg

Van kleine storingen tot grote schade

Als we reparaties bij u aan boord uitvoeren, komen we met een van onze mobiele servicewagens. Die zijn uitgerust met het gereedschap en de materialen die u op dat moment nodig heeft.

Onze werf beschikt over alle benodigde voorzieningen. Samen met onze vakkundige medewerkers kunnen we onmiddellijk reageren en vinden we de juiste oplossingen voor uw probleem. Onze 160 meter lange kade is goed uitgerust en leent zich er uitstekend voor om meerdere schepen gelijktijdig te bedienen. Daarnaast bieden onze twee stevendokken plaats voor snelle schroef-, boegschroef-, roer- en andere reparaties onder de waterlijn.

Omdat de scheepshelling 135 meter lang is, kunt u bovendien uw wachttijd nuttig besteden. Voer tijdens een reparatie gerust onderhoudswerkzaamheden uit, bijvoorbeeld aan het onderschip.

Omdat we schepen snel kunnen in- en uitdokken, kunnen we ook direct tussenkomen in geval van nood!

Onze fabriekshal heeft een eigen draaierij en een afdeling hydrauliek. Daarnaast hebben wij ook alle expertise voor ijzerwerken, staalconstructies en stuurwerken in huis.

  • Van kleine storingen tot grote schade: geen probleem is voor ons te groot.
  • Alle reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd. We weten immers dat het euvel zo snel mogelijk moet worden verholpen, zodat u ononderbroken kunt blijven werken.

diensten-breko-reparatie-PSI-afbeelding-2-BREKO-PSI

Scheepswerven met een perfecte ligging

Een belangrijke troef van BREKO is de ligging van onze werven in Papendrecht en Hemiksem.

De werf in Hemiksem ligt direct aan de Schelde en is dus heel centraal gelegen, op een steenworp van de Antwerpse haven en op een logistiek knooppunt van het binnenwaternetwerk. Er is verbinding met Brussel via het Zeekanaal Schelde-Brussel en Gent is eenvoudig bereikbaar via de Westerschelde. Het kanaal Gent-Terneuzen ligt op ongeveer acht uur varen van onze werf in Papendrecht.

Onze werf in Papendrecht is overigens ook perfect gelegen: aan de Ketelhaven langs de Beneden-Merwede, vlak bij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden-Merwede).

Ons werkterrein van 25.000 m² strekt zich uit over 270 meter langs de Schelde. Hier kunnen alle vaartuigen tot 135 meter snel worden drooggezet.

Met BREKO en PSI hebt u een compleet team van gedreven vaklui 24/7 tot uw beschikking, voor de juiste service.

Scroll naar boven