• header-home-4-BREKO.jpg
  • header-home-2-BREKO.jpg
  • header-home-1-BREKO.jpg
  • header-home-3-BREKO.jpg
  • header-home-5-BREKO.jpg

breko-golf-lichtgrijs-achtergrond3

  • 24/7 SERVICE EN ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING EN STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Diensten van PSI

Wij zijn een allround dienstverlener voor de scheepvaart-, offshore- en industriesectoren. Bovendien hebben we een uitgebreide expertise in pijpleidingsystemen. Hierdoor kunnen we leidingsystemen van alle types schepen en voor alle industrieën verzorgen.

Engineering | Nieuwbouw | Reparatie | Hermotoriseringen | CNC | Lasprocedures

Een bekende speler

SI is een bekende speler op het gebied van leidingsystemen. Wij staan voor vakmanschap, een totaalpakket van diensten en een open, klantgerichte visie met korte en directe lijnen. Leg ons uw wens voor en wij bedenken een passende oplossing, waarbij de klant altijd centraal staat. Omdat wij onze eigen engineerafdeling hebben, kunnen wij specifieke ontwerpen maken die volledig bij uw wens aansluiten en voldoen aan de eisen van de keuringsinstanties.

Alles onder één dak

PSI beschikt over alle denkbare faciliteiten, producten en diensten die nodig zijn bij de bouw van leidingsystemen: een werfterrein van bijna twee hectare, ruime opslagcapaciteit voor materialen, CNC-buigmachines en een afdeling hydrauliek. Dankzij dit complete pakket kunnen wij u altijd en overal van dienst zijn.

"Onder Voorzieningen vindt u een overzicht van al onze producten en diensten."

Lees meer ▸

diensten-psi-overzicht-afbeelding-breko-psi

Engineering

Onze kracht ligt in onze diepgaande specialisatie op het gebied van pijpleidingsystemen, die zich vertaalt in klantgerichte engineering en hoogwaardige oplossingen voor nieuwe en bestaande pijpleidingsystemen.


Nieuwbouw

We verzorgen leidingsystemen voor alle types schepen en voor alle industrieën. Onze gekwalificeerde medewerkers verwezenlijken een grote verscheidenheid aan projecten in de scheepvaart-, offshore- en industriesectoren.

PSI heeft een tweede productielocatie in het Servische Kladovo. Hier produceren wij leidingsystemen voor de Nederlandse markt, maar ook voor o.a. de Servische en Roemeense markt. Deze leidingsystemen monteren wij vervolgens direct op de casco’s die gebouwd worden op de nabijgelegen scheepswerven.

Lees meer ▸

Reparatie

Uw pijpleidingsysteem 7 dagen per week in werking!
Pijpleidingsystemen krijgen het door externe factoren zoals een vochtige omgeving, trillingen en gebruiksomstandigheden vaak zwaar te verduren. PSI heeft ruime ervaring met de reparatie van diverse soorten leidingsystemen. Ons gemotiveerd team staat voor u klaar om dag en nacht, zeven dagen per week op een door u bepaalde locatie de continuïteit te waarborgen. Onze gedreven vaklui voeren niet alleen reparaties uit, maar kunnen ook onderdelen en systemen vervangen die met het bestaande leidingsysteem samenhangen.

Complete ontzorging
Onverwachte reparaties kunnen bijna nooit op een gepast moment worden uitgevoerd. Daarom bieden wij een compleet dienstverleningspakket, dat is aangepast aan uw situatie. Wij kunnen uw leidingen zowel aan boord als in onze werkplaats repareren. Als een leiding volledig moet worden vernieuwd, demonteren wij ze en maken we er in onze werkplaats een mal van. Hierdoor kunnen wij de leiding exact namaken en vervolgens spanningsvrij inbouwen.

Van kleine tot grote schade
Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel grotere als kleine reparaties en hermotoriseringen. Ook kunnen we uw leidingsysteem opnieuw laten keuren, in samenwerking met een keuringsinstantie naar keuze.

diensten-psi-afb-hermotorisering-breko-psi-piping.jpg

Hermotoriseringen

Bij hermotoriseringen passen wij alle leidingsystemen aan, zodat de motoren aan de emissievereisten van de laatste wetgeving voldoen. De oude leidingen worden vakkundig gedemonteerd zodat de nieuwe motor geplaatst kan worden. Vervolgens worden de nieuwe leidingsystemen gemeten, geprefabriceerd, ingebouwd en stevig bevestigd.

diensten-psi-afb-cnc-breko-psi-piping.jpg

CNC

Voor het uitvoeren van reparaties maken wij gebruik van onze door CNC gestuurde buigmachines. Deze machines buigen uw leidingen uiterst nauwkeurig in de gewenste bochten. Zo waarborgen we continu een hoog kwaliteitsniveau.

diensten-psi-afb-lasprocedure-breko-psi-piping.jpg

Lasprocedures

Al onze lassers zijn gecertificeerd. Onze lassers mogen en kunnen op basis van de vereiste certificaten alle lasprocedures verrichten voor de afwerking van leidingen in alle diktes en materialen. De certificaten moeten elk half jaar worden hernieuwd.

Met BREKO en PSI hebt u een compleet team van gedreven vaklui 24/7 tot uw beschikking, voor de juiste service.

Scroll naar boven