breko-golf-lichtgrijs-achtergrond3

  • 24/7 SERVICE EN ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING EN STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Werkwijze

Wij zijn een allround dienstverlener voor de scheepvaart-, offshore- en industriesectoren. Bovendien hebben we een uitgebreide expertise in pijpleidingsystemen. Hierdoor kunnen we leidingsystemen van alle types schepen en voor alle industrieën verzorgen.

Engineering | Nieuwbouw | Reparatie | Hermotoriseringen | CNC | Lasprocedures

Een bekende speler

PSI is een bekende speler op het gebied van leidingsystemen. Wij staan voor vakmanschap, een totaalpakket van diensten en een open, klantgerichte visie met korte en directe lijnen. Leg ons uw wens voor en wij bedenken een passende oplossing, waarbij de klant altijd centraal staat. Omdat wij onze eigen engineerafdeling hebben, kunnen wij specifieke ontwerpen maken die volledig bij uw wens aansluiten en voldoen aan de eisen van de keuringsinstanties.

Alles onder één dak

PSI beschikt over alle denkbare faciliteiten, producten en diensten die nodig zijn bij de bouw van leidingsystemen: een werfterrein van bijna twee hectare, ruime opslagcapaciteit voor materialen, CNC-buigmachines en een afdeling hydrauliek. Dankzij dit complete pakket kunnen wij u altijd en overal van dienst zijn.

Onze werf in Papendrecht is ideaal gelegen: aan de Ketelhaven langs de Beneden-Merwede, vlak bij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden-Merwede).

diensten-psi-werkwijze-afb-BREKO-PSI

Perfecte samenwerking

Onze gekwalificeerde medewerkers hebben een ruime ervaring met het snel en vakkundig plaatsen van stalen, roestvrijstalen, CuNiFer, koperen en kunststof leidingsystemen aan boord van schepen, maar ook in de offshore- en industriesectoren. Ze werken met leidingsystemen van alle denkbare materialen, op iedere locatie.

Onze technische specialisten maken specifieke ontwerpen die volledig zijn afgestemd op uw wensen én voldoen aan de eisen van keuringsinstanties. Bovendien houden ze heel het proces lang direct contact met de keuringsinstanties.

"Onder Voorzieningen vindt u een overzicht van al onze producten en diensten."

diensten-psi-werkwijze-afb2-BREKO-PSI

Projectmatige aanpak

Bij nieuwbouw werken wij op basis van projecten. Onze aanpak ziet eruit als volgt. Wij adviseren, coördineren en organiseren onze werkzaamheden op basis van uw eisen en beperkingen betreffende kwaliteit en budget. Elk project wordt beheerd door een van onze gedreven en gespecialiseerde projectleiders. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt. U mag hierbij rekenen op tijdige en volledige communicatie, zodat u gedurende het hele project weet waar u aan toe bent.

PSI is úw partner

Bij het ontwerp, de ontwikkeling en plaatsing van leidingsystemen vertrekken we altijd van uw wensen. Op basis daarvan stellen we vervolgens een specifiek plan, bestek en offerte op. Dankzij deze voorbereiding krijgt u van ons een aanbieding op maat, met oog voor detail en speciale verzoeken. Zo vermijden we onaangename verrassingen bij de uitvoering of in het budget. Tijdens de bouw en afbouw van het systeem blijven we u trouwens begeleiden. En als er een keuze moet worden gemaakt, dan bespreken we die natuurlijk altijd eerst met u.

Kortom, de gespecialiseerde kennis van onze vaklui, de jarenlange ervaring en de faciliteiten die PSI tot zijn beschikking heeft, zorgen ervoor dat u bij ons binnen het gestelde tijdsbestek een prachtig PSI-leidingsysteem kunt laten bouwen.

Met BREKO en PSI hebt u een compleet team van gedreven vaklui 24/7 tot uw beschikking, voor de juiste service.

Scroll naar boven