Reparatie
We vertellen u graag persoonlijk meer over onze diensten
  Bel ons: +31 (0)78 641 68 68

Reparatie

Printervriendelijke versie

Uw schip 7 dagen per week in de vaart

Bij BREKO staat een gemotiveerd team van gedreven vakmensen dag en nacht, zeven dagen per week, op de door u gewenste locatie, voor u klaar om uw continuïteit te waarborgen. Op onze werf of bij u aan boord verrichten wij tal van werkzaamheden zoals onderhoud en reparatie van alle merken dieselmotoren, stuurwerken, hydraulische systemen, keerkoppelingen, ladingpompen, elektrische installaties of ander soort onderhoud. Snelheid, vakmanschap, kostenbesparing en motivatie zijn kernwaarden die er borg voor staan dat u effectief en efficiënt wordt geholpen. De werkzaamheden worden verricht conform de geldende standaarden en normen. Om veiligheid en kwaliteit te verzekeren, zijn al onze medewerkers VCA (VGM Checklist Aannemers) gecertificeerd. Of uw schip nu in Nederland ligt of ver daarbuiten, de servicemensen van Breko staan voor u klaar.

 

Alles in eigen huis
Onze scheepswerf beschikt over alle faciliteiten die bij onderhoud, reparatie en nieuwbouw van moderne schepen behoren. Ons terrein beslaat een oppervlakte van zo’n twee hectare. Daar vindt u een 160 meter lange kade waar meerdere schepen gelijktijdig aan kunnen leggen. De twee stevendokken bieden plaats voor snelle schroef, boegschroef, roer en verdere onderwater reparaties. In de fabriekshal beschikken wij over een eigen draaierij en een afdeling hydrauliek. Ook alle benodigde expertise ten behoeve van ijzerwerk is in eigen huis.

 

BREKO is een gecertificeerd IVR keuringsstation en een erkend ABC dealer.


1
Kade

Bij Breko vindt u een 160 meter lange kade waar meerdere schepen tegelijkertijd aan kunnen leggen. Ook bieden onze twee stevendokken plaats voor snelle reparaties.

2
Draaierij

In de fabriekshal beschikken wij over een eigen draaierij en een afdeling hydrauliek. Ook alle benodigde expertise ten behoeve van ijzerwerk is in eigen huis.

3
Service

Breko komt op uw verzoek naar u toe. Op elke gewenste locatie bieden wij dag en nacht, zeven dagen per week onze service aan om uw continuïteit te waarborgen.

4
Motordelen

Breko verzorgt, al naar gelang uw wens, de volledige fabricage van roerwerken alsmede de complete inbouw en levering van roersystemen.